Emircan ÜNLÜ - Okul Müdürü

1981 Doğumlu olan Emircan Ünlü Nevşehir ili Kozaklı ilçesindendir. Sırasıyla Muş ili Suluca ve Sungu ilkokulunda müdür yetkili olarak çalışmış, İstanbul Sultanbeyli Zübeyde hanım, Pendik Çamçeşme, Arnavutköy Suatlar Toki, Maltepe Ataköseoğlu ve 50. Yıl besim Kadırgan ilkokulunda müdür yardımcılığı ve öğretmenlik görevlerinde bulunmuştur. 2019 Ekim ayında okulumuza müdür olarak atanan Ünlü Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği,  Yeditepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisans ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi alanlarından mezun olmuştur. Eğitim Yönetimi, AB Proje İzleme Değerlendirme, Çalışan ve Risk Altındaki Çocukların Eğitimi konularında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen seminerlere katılım sağlayan Emircan Ünlü evli ve iki çocuk babasıdır.

(216) 634 0662 (216) 631 9906 Eposta