Şehit Sevgi Yeşilyurt İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.

Misyon: Bizler, idareci, öğretmen, memur ve hizmetli bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.

Başarılar: ---

Pansiyon Bilgileri: -
Saatler: 08.00 - 12.50 13.00 - 17.50
Servis Bilgisi: ---
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları ve İFET
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda Harezmi, eTwinning, Teknofest ve erasmus+ projeleri uygulanmaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Bir Harf Bin İstanbul, Biz Birbirimizi Tamamlıyoruz, Umudum Öğretmenim projeleri uygulanmaktadır.

Telefon - 0 216 631 21 75 (Santral) 0 216 634 06 62

WEB - https://sehitsevgiyesilyurtio.meb.k12.tr

Adres - Topağacı Mahallesi, Adem Yavuz Caddesi No230 Ümraniye / İstanbul

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Topağacı mah. Adem Yavuz cad. No:230 Ümraniye / İSTANBUL Okulumuz Topağacı camiine çok yakın, otobüs yolu kenarındadır.

Adres - Topağacı Mahallesi, Adem Yavuz Caddesi No230 Ümraniye / İstanbul

Ulaşım Ümraniye´den ulaşım: Sondurak mevkiinden kalkan Kazım Karabekir mah. minibüsleri okul yanından geçmektedir. Ayrıca Üsküdar ve Kadıköy´den gelen (15B-11K-14K-20K) otobüsleri de Sondurak mevkiinden geçip Ümraniye Devlet Hastanesi önünden geçerek okul önüne gelmektedir. Çakmak yönünden gelen K.Karabekir mah. minibüsleri ile de ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ümraniye Merkeze 10 Dk.